BUJÓNKA ČERVENÁ REPA
Bujónu Červenú repu možno použiť na varenie polievok, dochutenie omáčok a mäsových či zeleninových zmesí. Krásne dodá chuť pri varení ryže, bulguru, kuskusu a pod. Jej použitie sa medze nekladú. Je plná chuti červenej repy. Základom je zelenina, korenie a bylinky.
Z bujónky 130 g urobíte cca 3 l "vývaru" .
Z bujónky 220 g urobíte cca 5 l "vývaru" .
Zloženie:
Zelenina 88,5% (repa červená 59%, mrkva, zeler, paradajka, cibuľa, petržlenová vňať), hrubozrnná morská soľ 11,5%, olivový olej, rasca.
Trvanlivosť 18 mesiacov pri teplote do 25 °C. Po otvorení je nutné uchovávať v chladničke a spotrebovať počas jedného mesiaca.
Nutričné hodnoty BUJÓNKA ČERVENÁ REPA
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 177 kJ / 42 kcal | |
Tuky | 1 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g | |
Sacharidy | 6 g | |
z toho cukry | 5,6 g | |
Bielkoviny | 1,3 g | |
Soľ | 11,3 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA ČERVENÁ REPA
Obsah balenia | 130 g, 220 g nebo 330 g |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobca | Bujónka |
Zloženie | uvedené v popise produktu |