NUTTY Mikuláš Maliny lyofilizované (celé)
NUTTY Mikuláš Maliny lyofilizované (celé)
🎅 Mikulášska nádielka plná malinovej radosti – lyofilizované celé maliny!
Pripravte do čiapky alebo vrecúška niečo skutočne výnimočné: naše chrumkavé maliny lyofilizované celé ponúkajú plnú chuť čerstvých plodov, zachovanú pomocou šetrného procesu sušenia mrazom. Ideálna ako zdravšia mikulášska pochúťka pre deti i dospelých , ktorá poteší aj telom.
Zvoľte tento balíček radosti – či už ako samostatný darček alebo doplnok nádielky, maliny prinášajú sladkosť, prírodnú farbu a dobrú náladu.
Maliny sú prirodzene bohaté na vápnik, horčík, vitamín C, K a vlákninu. Farbivo, ktoré obsahuje patrí medzi najsilnejšie a najúčinnejšie známe antioxidanty a pôsobí tak preventívne odvracať proces starnutia.
Všetko naše lyofilizované ovocie je balené ručne s najväčšou možnou starostlivosťou, preto vo vnútri balenia nájdete iba minimum prachu a minimum úlomkov . Obrázky na webe zodpovedajú obsahu balenia, ktoré dostanete.
Lyofilizácia je unikátny proces sušenia ovocia mrazom. Prebieha najskôr tak, že ovocie prudko zmrazíme a následne sa suší pri nižšom okolitom tlaku. Tým dochádza k javu, kedy sa sa voda z ovocia mení na paru, ale ovocie si aj napriek tomu zachováva farbu, vôňu a tiež nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
- Zipsový uzáver obalu na udržanie čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotvorenia
Zloženie:
100% lyofilizovanej maliny
Nutričné hodnoty NUTTY Mikuláš Maliny lyofilizované (celé)
| Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
| Energetická hodnota | 900 kJ / 215 kcal | |
| Tuky | 2 g | |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g | |
| Sacharidy | 30 g | |
| z toho cukry | 30 g | |
| Vláknina | 29 g | |
| Bielkoviny | 8 g | |
| Soľ | 0 g |
Vlastnosti produktu NUTTY Mikuláš Maliny lyofilizované (celé)
| Obsah balenia | 20 g / 40 g / 100 g |
| Poľnohospodárska produkcia | Srbsko |
| Výrobca | NUTTY |
| Zloženie | 100% lyofilizovanej maliny celej |
| Minimálna trvanlivosť do | uvedené na obale |
