Rašovská Trhané mäso Bravčové 160 g
Trhané bravčové mäso (alebo aj Rillettes).
Táto delikatesa je vyrábaná metódou nočnej úpravy pri nízkych teplotách - konfitovaním v masti a to najmenej 12hodín. Ochutnajte vynikajúcu delikatesu. Na výrobu tejto delikatesy spracovávam iba pliecko.
Trhané mäso je možné podávať aj v teplej úprave, alebo ich použiť ako základ pre vaše recepty. Bravčová je výborná orestovaná av bagetke.
Trhané bravčové je bez konzervantov a lepku a sú vyrábané z mäsa z českého chovu. Navyše ich špeciálne sterilujem, preto nie je nutné ich skladovať v chlade do ich otvorenia.
Po otvorení uchovajte výrobok v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Trvanlivosť výrobku je 18 mesiacov od dátumu (ručnej) výroby.
Zloženie: Min. 70% bravčového mäsa, bravčová masť pre lepšiu roztierateľnosť, tymián, soľ 1,5%, korenie.
Nutričné hodnoty Rašovská Trhané mäso Bravčové 160 g
| Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
| Energetická hodnota | 960 kJ | |
| Tuky | 30 g | |
| Sacharidy | 0,5 g | |
| Bielkoviny | 20 g | |
| Soľ | 1,9 g |
Vlastnosti produktu Rašovská Trhané mäso Bravčové 160 g
| Obsah balenia | 160 g |
| Krajina pôvodu | Česká republika |
| Výrobca | Rašovská Eva |
| Zloženie | uvedené v popise produktu |
| Minimálna trvanlivosť do | uvedené na obale |
