BUJÓNKA BRAVČOVÁ
Bravčová Bujónka nájde bohaté využitie v teplej aj studenej kuchyni. Skvele sa hodí k rýchlemu nakladaniu mäsa, dochuteniu omáčok či polievok a tiež krásne dodá chuť jednoduchým prílohám. Jej použitie sa medze nekladú a určite si nájde svoje miesto aj vo Vašom obľúbenom recepte.
- Z bujónky 200 g urobíte cca 5 l "vývaru" .
- Z bujónky 300 g urobíte cca 7 - 8 l "vývaru" .
Zloženie:
Zelenina (mrkva, petržlen. zeler - koreň, cibuľa, petržlenová vňať), bravčové mäso 45 %, soľ, nové korenie, čierne korenie
Nutričné hodnoty BUJÓNKA BRAVČOVÁ
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 95 kcal / 398 kJ | |
Tuky | 3,9 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g | |
Sacharidy | 3,2 g | |
z toho cukry | 2,5 g | |
Bielkoviny | 11 g | |
Soľ | 8,8 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA BRAVČOVÁ
Obsah balenia | 200 g, 300 g |
Poľnohospodárska produkcia | ČR |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobca | Bujónka |
Zloženie | uvedené v popise produktu |
Minimálna trvanlivosť do | uvedené na obale |