BUJÓNKA HOVÄDZIA
Hovädziu bujónku možno použiť na varenie polievok, dochutenie omáčok a mäsových či zeleninových zmesí. Je plná chuti hovädzieho mäsa. Základom je hovädzie mäso z českých chovov a zelenina. Krásne dodá chuť pri varení ryže, bulguru, kuskusu a pod. Jej použitie sa medze nekladú.
- Z bujónky 130 g urobíte cca 3 l "vývaru" .
- Z bujónky 200 g urobíte cca 5 l "vývaru" .
- Z bujónky 300 g urobíte cca 7 l "vývaru" .
- Z bujónky 900 g urobíte cca 20 l "vývaru" .
Zloženie:
Hovädzie mäso 47%, zelenina 41% ( zeler , mrkva, paradajka, cibuľa, petržlenová vňať, ligurček), hrubozrnná morská soľ 12%, bobkový list, klinčeky, nové korenie.
Trvanlivosť 18 mesiacov pri teplote do 25 °C. Po otvorení je nutné uchovávať v chladničke a spotrebovať počas jedného mesiaca.
Informácie pre veľkoobchodných partnerov:
- Kartón obsahuje 12 ks bujoniek
Nutričné hodnoty BUJÓNKA HOVÄDZIA
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 340 kJ / 81 kcal | |
Tuky | 3,3 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,5 g | |
Sacharidy | 2,1 g | |
z toho cukry | 1,9 g | |
Bielkoviny | 9,9 g | |
Soľ | 11,8 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA HOVÄDZIA
Obsah balenia | 130 g, 220 g nebo 330 g |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobca | Bujónka |
Zloženie | uvedené v popise produktu |