Úvod / Potraviny / Pečenie a varenie

Caldera Spices Vanilkový struk Gourmet A

Caldera Spices Vanilkový struk Gourmet A

Caldera Spices Vanilkový struk Gourmet A

8 €(6,72 € bez DPH)
SklademOdošleme v pondelok 06. 10.

Zvoľte variantu:

Caldera Spices Vanilkový struk Gourmet A

Vanilkový struk v prémiovej kvalite priamo k vám

Vanilkové struky prémiovej kvality vznikajú po dlhom a starostlivom procese zrenia a následnej úrody. Od ručného opelenia kvetu až po zber ubehne minimálne 9 mesiacov, počas ktorých sa v struku plne vyvinú všetky aromatické látky. Struky sú zberané v celistvom stave, čo zaisťuje ich prémiovú kvalitu bez puknutia. Po zbere prechádzajú tradičnými procesmi fermentácie, sušenia a starnutia. Pre dosiahnutie plného, bacuľatého tela a intenzívneho chuťového profilu je zvyšková vlhkosť strukov znížená na max 35 % hmotnosti struku. Struky sú celistné, majú plné a robustné telo, lesklý olejový povrch a sú bez akýchkoľvek defektov či poškodení.

Vzhľad a vlastnosti

  • Obsah vanilínu: 2,0 až 3,0 %
  • Odroda: Vanilla planifolia (Bourbon)
  • Dĺžka strukov: 18 až 25 cm
  • Pôvod: Sumatra
  • Farba: tmavo hnedá s jemne lesklým olejovým povrchom
  • Štruktúra: pružné struky s plným a robustným telom
  • Vlhkosť: maximálna vlhkosť 35 % prispieva k intenzívnemu chuťovému profilu
  • Unikátny znak: struky sú bez defektov, bacuľaté a olejnaté

Použitie

Vanilkový struk Premium sú ideálne pre:

  • Dezerty: pečené aj nepečené dezerty, pudingy, zmrzlinu, čokoládové, krémové i ovocné pochúťky
  • Nápoje: prémiové koktaily, kávu, alkoholické aj nealkoholické drinky
  • Slané jedlá: ázijské špeciality, dusené mäsa, omáčky, zemiaková kaša, zeleninové pyré, krémové polievky

Určenie

Prémiová vanilka je perfektnou voľbou pre profesionálnych aj domácich cukrárov, pekárov, kuchárov, barmanov a baristov, ktorí hľadajú prémiovú chuť i kvalitu. Je vhodná aj pre výrobcov prémiových nápojov.

Zloženie

100% prírodný vanilkový struk bez pridaných látok a konzervantov.

Záruka

Vanilková orchidea je pestovaná v tropickej džungli, v prirodzených podmienkach, ktoré podporujú jej rast. Jedinou ľudskou pomocou je ručné opelenie kvetov a následný zber. Struky sú potom ručne triedené a ďalej spracovávané tradičnými postupmi v mieste pôvodu. To všetko ľuďmi, pre ktorých je vanilka podstatným zmyslom života.

Trvanlivosť a skladovanie

Vanilkové struky si uchovávajú svoju kvalitu 24 mesiacov, pokiaľ sú skladované v neotvorenom balení pri izbovej teplote.

 

Dotaz k produktu Caldera Spices Vanilkový struk Gourmet A

Meno
Telefón
E-mailpovinné
povinné pole
Vaša otázkapovinné
povinné pole
 

Súvisiace produkty